Ingen nyheder – kun i køkkenet

Hej igen! Så er man tilbage til blogging-livet, om end kun for en stund. Det er ret sjovt at gå tilbage og læse sine gamle blog-indlæg efter så lang tid. Kender du det ikke? Når man er virkelig godt i gang med forårsrengøringen, og man falder over noget man havde glemt var der. Om det så er en bog eller fotoalbum eller gammelt instrument. Man bliver helt nostalgisk og skal lige læse det igen, gå det igennem en gang til eller spille sin gamle yndlingsmelodi.

Apropos forårsrengøring – jeg har smidt 3 stegepander og mere end 5 gryder ud da jeg skulle rydde op i mit køkken! Stoppede selvfølgelig ikke der. Kom også igennem alle de andre skabe, og gammelt bestik, krus og tallerkener fik også en tur. Der blev dejlig meget plads i mine skabe… Men kun for en stund. Skyndte mig at købe lidt nyt, for man kan jo ikke leve uden noget at lave mad i, vel? :)

stegepande

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *